​ Як вибрати фотографа для сімейної фотосесії?

На запит сімейна фотосесія, сімейна фотосесія Львів, сімейна фотосесія Київ чи сімейна фотосесія Закарпаття пошуковики видадуть сотні, а то і тисячі сайтів фотографів (професійних, інколи початківців). Але як визначити, який фотограф потрібний вам? Я вирішив допомогти із цим питанням і підготував кілька порад на тему “Як вибрати фотографа для сімейної фотосесії”.
У виборі фотографа для сімейної фотосесії потрібно звертати особливу увагу на різні аспекти.
Всі ви вже знаєте – перед тим, як звернутися до фотографа, потрібно переглянути його портфоліо, щоб зрозуміти, в якому стилі він працює і чи підходить цей стиль вам.
Зверніть увагу на фотосесії з цього ж сегменту. Сімейна фотосесія повинна передавати цінність подружжя і щасливі моменти.
Придивіться до кольорів фотографії – вони мають бути пастельними, збалансованими і теплими.
Фотографія не має бути картинкою – вона повинна передавати емоції, настрій і притягувати око глядача.
І врешті-решт, підключіть серце і оберіть того, хто вам до душі, чиї фотографії і тематика будуть співпадати з вашими бажаннями.
Гарно сказав Юзеф Карш: “Щоб стати справжнім фотографом, треба вчитися дивитися очима душі, бо справжні об’єктиви фотокамери – це серце і душа”. Тому у кожному кадрі сімейної фотосесії я стараюсь відкрити душу і серце сімейної пари, їхню ніжну хімію, любов, та теплі відчуття турботи до діточок 🙂